Een bijzonder vergaderbreak?  Laat je verrassen

Een bijzondere vergaderbreak heeft effect.  Even er tussenuit of een passende afsluiting van je vergaderdag.  Passend bij de sfeer van de dag of aansluitend op je thema. Teambuilding, brugbouwen, boogschieten, schermen en nog veel meer…

Een groot aantal van de activiteiten verzorgen wij zelf.

 

Workshop schermen 

Het schermen is een van onze specialismes. In een aparte ruimte hebben wij een groot aantal sets aan professionele schermmaterialen voor je klaar staan. De workshop schermen is uitdagend, leerzaam en iedereen kan mee doen. Met mooi weer kan dit buiten en als het weer wat tegen zit kan het in de meetinglodge.  Kijk ook op www.workshopschermen.nl 

Teambuilding 

Wij hebben uitdagende opdrachten op het terrein uitgezet. Communicatie, overleg en samenwerken zijn de sleutel tot het succes. Spinnenweb, teambalans, bamboetoren bouwen, blindganger en de onbereikbare schat. Uit te breiden met andere uitdagende opdrachten. In overleg stellen wij samen de doelen voor de teambuilding vast.

 

Roofvogel experience

Je maakt kennis met de speciale kenmerken van 8 à 10 vogels. Uilen, woestijnbuizerd, valken, ruppelgier, kapgier, oehoe…… 

De deelnemers krijgen de kans zelf de vogels op de handschoen te nemen, de instructie te geven of de loer te draaien.

Een bijzondere interactieve experience.

 

Brugbouwen

Letterlijk een geweldige metafoor. Met je team bouw je een brug over het water. Het draait hierbij om communicatie en echte samenwerking.

Boogschieten (blind boogschieten)

Wij hebben een speciaal stuk van het terrein ingericht voor het schieten met de bogen. Professionele opstellingen en altijd overkapt. In het donker lichten we de schietplaatsen mooi uit en als het koud is hebben we terrasheaters en een houtvuurtje. Het schieten is een echte workshop met een teamuitslag en een individuele score. Wie is aan het eind de koning of de koningin?

 

Percussie 

Percussie spelen verbindt, werkt op de zintuigen en maakt energie vrij. Beleef de krachtige dynamiek en ervaar jezelf als dragende en onmisbare schakel in het team. Een spectaculaire ervaring! Het echte teamwork.

Zowel binnen als buiten te organiseren.

 

Theatersport 

Iedereen kan het! Het is laagdrempelig en er wordt veel gelachen. De theaterworkshop wordt professioneel begeleid en kan helemaal in jullie thema worden aangeboden. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Andere workshops

Andere ideeën voor een workshop? Wij denken graag met je mee.

Mentalist, pokeren, goochelen, dans, schilderen,  etc.

 

Portengen 27  

3628EB Kockengen  

tel Wendy 06 44990800  maandag, dinsdag, donderdag 

Tel Mieke 06 46189742 woensdag en vrijdag

info@meetinglodge.nl    www.meetinglodge.nl